Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از شیوع سونامی سرطان گوارش در مازندران خبر داد و گفت: وزارت بهداشت بحران جدید شمال ایران را جدی بگیرد. - اخبار استانها -

محمد علی محسنی بندپی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در نوشهر، با اشاره به سونامی شیوع بیماری سرطان گوارش در مازندران اظهار داشت: سرطانها در کل کشور به ویژه استان مازندران متاسفانه از شیوع قابل توجهی برخوردار است و این یک بحران جدی برای این استان شمالی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: درگذشته مطالعات گسترده ای در این باره انجام شد به ویژه در شرق استان مازندران و استان گلستان که شیوع بیشتری نسبت به غرب مازندران داشت، مواردی مانند مصرف غذاهای داغ را که مهم‌ترین عامل شیوع سرطان گوارش است، مسائل ژنتیکی و همچنین رژیم غذایی نیز عامل این بیماری است.

نماینده مردم نوشهر ،چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در حال حاضر سعی داریم در غرب استان مازندران زیر ساختهای درمانی را تقویت کنیم و همکاری چند فوق تخصص آنفولوژی در تنکابن و غرب استان می تواند کمکی برای درمان این بیماران باشد.

توسعه فناوری نوین برای شناسایی سریع تقلبی با کمک هوش مصنوعی/ 30 درصد سرطان‌ها و ناباروی‌ مردان به دلیل غذای ناسالم استبخش رادیوتراپی مرکز جامع سرطان همدان تا پایان سال افتتاح می‌شودعلائم شایع سرطان روده/ غربالگری رایگان سرطان روده بزرگ در مراکز درمانی

محسنی بندپی با بیان اینکه تلاش بر آن داریم که با مطرح کردن موضوع سونامی سرطان گوارش در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و مجمع نمایندگان استان مازندران، عوامل را بشناسیم، خاطرنشان کرد: با درگیر کردن مردم و اطلاع‌رسانی، به ویژه شبکه‌های بهداشت و درمان و بهورزهای خانه بهداشت آگاهی‌های مردم را افزایش بدهیم و بتوانیم از وقوع بیش از حد این بیماری مهلک در کشور و استان مازندران جلوگیری کنیم.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان مازندران سرطان گوارش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۵۶۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف دخانیات از مهم‌ترین عوامل ایجاد سرطان دهان

زهرا سید معلمی مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت اظهار کرد: هدف از این پویش اطلاع رسانی و آموزش در خصوص اهمیت نقش سلامت دهان و دندان در سلامت همه جانبه و سلامت عمومی افراد است. بین سلامت دهان ودندان و سلامت جسمی رابطه مشخصی وجود دارد و برخی از بیماری‌های دهان و دندان می‌تواند تاثیراتی در بیماری‌های دیگر داشته باشند و همین‌طور برخی بیماری‌های جسمی نیز می‌تواند برای دهان ودندان مشکلاتی ایجاد کند.

وی با بیان این که مصرف دخانیات (سیگار، قلیان و سیگار الکترونیکی) از مهم‌ترین عوامل در ایجاد سرطان دهان بوده و سلامت مغز و قلب با سلامت دهان و دندان در ارتباط است، افزود: بیماری‌های شدید لثه و دیابت رابطه دو طرفه دارند و هر کدام از آن‌ها می‌تواند باعث تشدید بیماری دیگر شود، بنابراین توجه به سلامت دهان و دندان بسیار مهم است. البته خونریزی لثه‌ها در مسواک زدن نباید باعث ترک مسواک زدن شود.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که این پویش در روز اول به عنوان «دهان دریچه سلامت» به ارتباط این بیماری‌ها می‌پردازد و توجه مردم را به سلامت دهان و دندان معطوف و متمرکز می‌کند، ادامه داد: در روز دوم نیز شعار «سلامت دهان و دندان؛ سلامت کودک» را خواهیم داشت.

سیدمعلمی اضافه کرد: در این روز با حضور در مدارس و آموزش به دانش آموزان و معاینات دهان و دندان بچه ها، افزایش آگاهی نسبت به سلامت دهان و دندان را در مدارس و دانش آموزان انجام می‌شود تا اگر یک دانش آموز به اقدامات بهداشتی، درمانی نیاز داشت به مراکز جامع سلامت جهت دریافت خدمت معرفی شود.

وی بیان کرد: در روز سوم پویش هدف ما بر اهمیت دادن به سلامت دهان و دندان از دیدگاه نهاد‌های مردمی و سایر نهاد‌های دولتی متمرکز خواهد بود. در این روز به تبیین نقش سایر نهاد‌ها و افراد در بحث سلامت دهان ودندان پرداخته می‌شود که چه کمک‌هایی می‌توانند در این زمینه ایفا کنند. در کل هدف پویش سلامت دهان و دندان، آگاهی بخشی و حساس سازی مردم، جامعه و مسئولان در رابطه با اهمیت سلامت دهان و دندان است.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت در پایان با بیان این که خدمات اساسی و مهم دندانپزشکی در مراکز بهداشت برای همگان در دسترس است، گفت: خدمت رایگان دندانپزشکی در مراکز بهداشت در روستا‌ها و شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر به افراد ارائه می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • از کجا بفهمیم سرطان رحم داریم ؟ | شایع ترین علت سرطان دهانه رحم را بشناسید
  • ۵۰ درصد ایرانی‌ها از بیماری‌های دهان و دندان رنج می‌برند
  • ۵۰ درصد ایرانی ها از بیماری های دهان و دندان رنج می برند
  • نقش ماماها در ارتقای سلامت مادران/ غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان‌ سینه با محوریت ماماها
  • توصیه‌هایی درباره یک بیماری زنانه
  • عوامل شیوع بیماری آسم و راهکارهای درمان
  • کلمه «سرطان» از کجا آمده است؟/ چرا به سرطان «سرطان» می گویند؟
  • مصرف دخانیات از مهم‌ترین عوامل ایجاد سرطان دهان
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با افت عملکرد قلب، مغز و بروز برخی سرطان‌ها
  • پوسیدگی‌های دندانی و افت عملکرد مغز و قلب / ارتباط بیماری‌های دهان با بروز برخی سرطان‌ها