Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین، ویروس پاپیلوم انسانی (HPV) شایع‌ترین عفونت مقاربتی در میان انسان‌هاست. HPV انواع متفاوتی دارد؛ برخی از انواع آن می‌تواند زگیل تناسلی ایجاد کند که از نظر ظاهری مشکلاتی را برای بیمار ایجاد می‌کند و انواع پرخطر آن می‌تواند موجب ابتلا به سرطان دهانه رحم در زنان شود. 

اجتناب از رفتارهای پرخطر جنسی و واکسیناسیون مهم‌ترین روش پیشگیری از این ویروس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از کشورهای دنیا واکسن HPV را در برنامه واکسیناسیون خود دارند و ایران نیز در تلاش است تا این واکسن را به برنامه واکسیناسیون کشوری خود اضافه کند.

پیش از این رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفته بود: سرطان دهانه رحم در زنان ایرانی در حال افزایش است و اگر به فکر پیشگیری از این بیماری نباشیم، سونامی سرطان دهانه رحم را در ۱۰ سال آینده شاهد خواهیم بود.

دکتر رضا ملک‌زاده معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت در گفتگو با  همشهری‌آنلاین گفت: می‌خواهم یک خبر خوب به شما بدهم؛ خوشبختانه واکسن HPV را که واکسنی برای پیشگیری از سرطان دهانه رحم است و به طور کامل از این سرطان جلوگیری می‌کند در ایران تولید کرده‌ایم. 

وی درباره روند تولید واکسن HPV توضیح داد: این واکسن را در نمونه انسانی ۲۰۰ نفره تست کردیم و بسیار عالی بوده و الان برنامه ‌ما این است که این واکسن را در استان فارس روی کل جمعیت تست کنیم و به یاری خدا به زودی در اختیار مردم قرار دهیم. 

دکتر ملک‌زاده افزود: واکسن به طور کلی HPV بسیار گران است و در دنیا یک واحد آن حدود ۲۵۰ دلار قیمت دارد. امیدواریم در ایران بتوانیم با حمایت دولت این واکسن را با قیمتی پایین تولید کنیم. 

پیش از این معاون بهداشت وزیر بهداشت خبر داده بود که: واکسیناسیون HPV در یک استان ایران آغاز می‌شود.

قیمت واکسن HPV ایرانی

معاون وزیر بهداشت در پاسخ به این سوال که «قیمت این واکسن پایین‌تر از یک میلیون تومان خواهد بود؟» گفت: امیدواریم بتوانیم این واکسن را زیر ۲۰۰ هزار تومان یا حتی زیر ۱۰۰ هزار تومان در اختیار مردم قرار بدهیم. 

دکتر ملک‌زاده داشتن نیروی انسانی متخصص را از مهم‌ترین عوامل موفقیت در دستاوردهای علمی و نقطه قوت ایران دانست و گفت: از نظر داشتن نیروی انسانی متخصص الان در اوج قرار داریم شاید در آینده دیگر این اتفاق نیفتد. افرادی که در رشد جمعیت بعد از انقلاب به سنی رسیدند که الان PHD دارند یا استاد یا یک فناور هستند نقطه قوت بسیار بزرگی در کشور به شمار می‌روند. 

به گفته وی، ثبت ۵ هزار شرکت دانش‌بنیان که از این میان حدود ۱۵۰۰ شرکت در حوزه سلامت فعالیت می‌کنند، بسیار پتانسیل مهمی است: باید از این شرکت‌ها حمایت کنیم تا بتوانیم هم برای این نیروی متخصص اشتغال ایجاد کنیم هم از این پتانسیل برای برطرف کردن نیازهایمان در بخش‌های مختلف، از جمله در زمینه دارو، استفاده کنیم و حتی بتوانیم تولیداتمان را به کشورهای دیگر صادر کنیم.

مشروح گفت‌وگوی همشهری‌آنلاین را با معاون وزیر بهداشت در اینجا بخوانید.

بیشتر بخوانید:

زگیل‌های تناسلی را جدی بگیرید | زگیل‌های تناسلی علت اصلی سرطان دهانه رحم سونامی سرطان دهانه رحم در ۱۰ سال آینده| زنان بعد از ۵۵ سالگی در ایران کیفیت زندگی مطلوبی ندارند شایع‌ترین سرطان‌ها در بین زنان ایرانی | تهدید سلامت دستگاه تناسلی بانوان با قلیان کد خبر 550053 برچسب‌ها سلامت زگیل وزارت بهداشت و درمان سرطان واکسن سلامت جنسی بهداشت جنسی زنان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سلامت زگیل وزارت بهداشت و درمان سرطان واکسن سلامت جنسی بهداشت جنسی زنان سرطان دهانه رحم وزیر بهداشت واکسن HPV

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۳۴۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش ماماها در ارتقای سلامت مادران/ غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان‌ سینه با محوریت ماماها

معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشار به نقش بی بدیل ماماها در مشاوره فرزندآوری، سلامت دختران، ارتقاء سلامت مادران و ترویج زایمان طبیعی، گفت: نقش ماما در موضوع سلامت خانواده نیز تعریف شده است.

به گزارش ایسنا، دکتر حسین فرشیدی در مراسم «بزرگداشت روز جهانی ماما» که روز سه‌شنبه، ۱۸ اردیبهشت ماه در «هتل قلب بیمارستان شهید رجایی» برگزار شد، اظهار کرد:حمایت از خانواده و اجرای قوانین جوانی جمعیت، برگزاری دوره‌های آموزشی منشور کرامت بارداری، برگزاری دوره‌های آموزشی هادیان زندگی و تربیت مربی در راستای حفظ حیات جنین، ازدواج به هنگام و تشویق به فرزندآوری از اقدامات انجام شده در حوزه مامایی است.

وی افزود: ماماها در زمینه مشاوره فرزندآوری، سلامت دختران، ارتقاء سلامت مادران و ترویج زایمان طبیعی، نقش بی بدیل دارند و در این زمینه ارائه مراقبت‌های حضوری و غیرحضوری به مادران و برگزاری جلسات مجازی برای مادران باردار نیز انجام می‌شود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، مراقبت و بررسی تکامل و رشد کودکان را از دیگر اقدامات ماماها در کشور برشمرد و افزود: آموزش پیشگیری از رفتارهای مخاطره‌آمیز، غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان‌ سینه و بررسی تاریخچه باروری از جمله دیگر اقدامات وزارت بهداشت با محوریت ماماها است.

فرشیدی بیان کرد: آموزش حین ازدواج، مشاوره‌های فرزندآوری و همچنین آموزش‌های غربالگری تشخیص زودرس ناباروری از جمله اقدامات ماماها در سراسر کشور است.

وی با بیان اینکه ماماها در حفظ و ارتقاء سلامت خانواده نقش دارند، اظهار کرد: خدمات بارداری و غیربارداری تحت پوشش بیمه قرار گرفته است، زیرا این قشر نقش بی بدیلی در ارتقای سلامت دختران، زنان و مادران خواهند داشت.

معاون بهداشت وزارت بهداشت تاکید کرد: در سراسر کشور بیش از ۲۰ هزار ماما مشغول به فعالیت هستند و نقش آنها در موضوع سلامت خانواده نیز تعریف شده است. باید به فرهنگ جوانی جمعیت و خانواده توجه ویژه تری شود و در این راستا، ماماها نقش مهم و کلیدی در حوزه جوانی جمعیت دارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لزوم همکاری همه دستگاه های اجرایی ایلام برای مقابله با حریق جنگل
  • نقش ماماها در ارتقای سلامت مادران/ غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان‌ سینه با محوریت ماماها
  • توصیه‌هایی درباره یک بیماری زنانه
  • برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی و مقابله با بیماری های هاری و وبا در شهرستان میاندوآب 
  • تولید و مصرف گاز در ایران سربه‌سر شده است
  • مصرف دخانیات از مهم‌ترین عوامل ایجاد سرطان دهان
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با افت عملکرد قلب، مغز و بروز برخی سرطان‌ها
  • پوسیدگی‌های دندانی و افت عملکرد مغز و قلب / ارتباط بیماری‌های دهان با بروز برخی سرطان‌ها
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • شورای تامین مالی برای تحقق جهش تولید تشکیل شد