Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-08@21:07:07 GMT

وزارت بهداشت: سونامی سرطان در ایران صحت ندارد

تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۲۴۳۱۶

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: سونامی سرطان در ایران مطلب نادرستی است که بیان آن در کشور رواج یافته است و به همان میزان که این بیماری افزایش یافته میزان موفقیت درمان سرطان نیز رشد داشته است.

به گزارش ایرنا، ایرج حریرچی روز چهارشنبه در همایش بین المللی آنکولوژی و رادیوتراپی که در هتل المپیک برگزار شد، افزود: میزان امید به زندگی بیماران سرطان در کشور نسبت به گذشته بالاتر رفته و در ایران سونامی سرطان در مقایسه با کشورهای نزدیک نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از مردم می خواهیم سبک زندگی خود را مانند گذشته تغییر دهند. اکنون سبک زندگی غربی که شامل تحرک کم، مصرف چربی، نمک، قند، دخانیات و مواد مخدر است در کشور رواج یافته است و باید اصلاح شود.

حریرچی با بیان اینکه باید فعالیت جسمی مردم افزایش پیدا کند افزود: مردم باید به علائم سرطان توجه کنند تا به این بیماری کمتر مبتلا شوند، تشخیص زودهنگام و درمان مناسب سبب کاهش و کنترل این بیماری می شود.

وی اضافه کرد: درمان علمی سرطان به طول عمر بیمار کمک می کند و درمان مناسب میزان بقای افراد مبتلا به سرطان را افزایش می دهد. مردم باید از درمان اضافی و گیاهی خودداری کنند.

سخنگوی وزارت بهداشت، افزود: سرطان بیماری خطرناکی است اما میزان موفقیت درمان آن در کشور افزایش یافته و با تغییر سبک زندگی می توان از ابتلا به این بیماری پیشگیری کرد.

به گفته حریرچی، سرطان علت اصلی بیماری افراد زیر 70 سال است و باید ابتلا به این بیماری را در این سنین کاهش داد.

وی مراکز درمان سرطان در کشور را 130 مرکز عنوان کرد و گفت: باید برای پیشگیری از سرطان افراد پر خطر را غربالگری کنیم و در صورت تشخیص ابتلا با جراحی، رادیوتراپی و شیمی درمانی جلوی پیشرفت این بیماری را بگیریم.

25 درصد بیماران سرطان زیر خط فقر می روند
اسماعیل اکبری، سرطان شناس و استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز در این همایش گفت: 25 درصد بیماران مبتلا به انواع سرطان به دلیل پرداخت هزینه های درمانی زیر خط فقر می روند.

وی افزود: میزان درآمد با طول عمر بیماران سرطان ارتباط دارد. پرداخت هزینه های سلامت برای درمان این بیماری سبب می شود تا 25 درصد آنها زیر خطر فقر بروند.

اکبری ادامه داد: باید 250 میلیون تومان برای درمان بیمار سرطانی هزینه کنیم تا فرد یک سال طول عمر با کیفیت داشته باشد.

وی افزود: با تغییر سبک زندگی فعالیت های بدنی و دوری از مصرف دخانیات و مواد آسیب زا می توان از این بیماری پیشگیری کرد.

چهاردهمین همایش انکولوژی و رادیوتراپی از امروز آغاز شده و تا 30 آذر در هتل االمپیک ادامه دارد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: وزارت بهداشت سرطان ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۲۴۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش ماماها در ارتقای سلامت مادران/ غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان‌ سینه با محوریت ماماها

معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشار به نقش بی بدیل ماماها در مشاوره فرزندآوری، سلامت دختران، ارتقاء سلامت مادران و ترویج زایمان طبیعی، گفت: نقش ماما در موضوع سلامت خانواده نیز تعریف شده است.

به گزارش ایسنا، دکتر حسین فرشیدی در مراسم «بزرگداشت روز جهانی ماما» که روز سه‌شنبه، ۱۸ اردیبهشت ماه در «هتل قلب بیمارستان شهید رجایی» برگزار شد، اظهار کرد:حمایت از خانواده و اجرای قوانین جوانی جمعیت، برگزاری دوره‌های آموزشی منشور کرامت بارداری، برگزاری دوره‌های آموزشی هادیان زندگی و تربیت مربی در راستای حفظ حیات جنین، ازدواج به هنگام و تشویق به فرزندآوری از اقدامات انجام شده در حوزه مامایی است.

وی افزود: ماماها در زمینه مشاوره فرزندآوری، سلامت دختران، ارتقاء سلامت مادران و ترویج زایمان طبیعی، نقش بی بدیل دارند و در این زمینه ارائه مراقبت‌های حضوری و غیرحضوری به مادران و برگزاری جلسات مجازی برای مادران باردار نیز انجام می‌شود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، مراقبت و بررسی تکامل و رشد کودکان را از دیگر اقدامات ماماها در کشور برشمرد و افزود: آموزش پیشگیری از رفتارهای مخاطره‌آمیز، غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان‌ سینه و بررسی تاریخچه باروری از جمله دیگر اقدامات وزارت بهداشت با محوریت ماماها است.

فرشیدی بیان کرد: آموزش حین ازدواج، مشاوره‌های فرزندآوری و همچنین آموزش‌های غربالگری تشخیص زودرس ناباروری از جمله اقدامات ماماها در سراسر کشور است.

وی با بیان اینکه ماماها در حفظ و ارتقاء سلامت خانواده نقش دارند، اظهار کرد: خدمات بارداری و غیربارداری تحت پوشش بیمه قرار گرفته است، زیرا این قشر نقش بی بدیلی در ارتقای سلامت دختران، زنان و مادران خواهند داشت.

معاون بهداشت وزارت بهداشت تاکید کرد: در سراسر کشور بیش از ۲۰ هزار ماما مشغول به فعالیت هستند و نقش آنها در موضوع سلامت خانواده نیز تعریف شده است. باید به فرهنگ جوانی جمعیت و خانواده توجه ویژه تری شود و در این راستا، ماماها نقش مهم و کلیدی در حوزه جوانی جمعیت دارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۵۰ درصد ایرانی‌ها از بیماری‌های دهان و دندان رنج می‌برند
  • ۵۰ درصد ایرانی ها از بیماری های دهان و دندان رنج می برند
  • نقش ماماها در ارتقای سلامت مادران/ غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان‌ سینه با محوریت ماماها
  • توصیه‌هایی درباره یک بیماری زنانه
  • کلمه «سرطان» از کجا آمده است؟/ چرا به سرطان «سرطان» می گویند؟
  • مصرف دخانیات از مهم‌ترین عوامل ایجاد سرطان دهان
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با افت عملکرد قلب، مغز و بروز برخی سرطان‌ها
  • پوسیدگی‌های دندانی و افت عملکرد مغز و قلب / ارتباط بیماری‌های دهان با بروز برخی سرطان‌ها
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور وجود دارد
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور داریم