Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  ایرج حریرچی سخنگوی وزارت بهداشت  در نشست خبری که امروز در ساختمان مرکزی این وزارتخانه برگزار شد، اظهار کرد: امروزه سرطان دومین مرگ و میر و ششمین عامل سال‌های از دست رفته عمر است، به طوری که در کشور ما به ازای هر صدهزار نفر 143 مورد سرطان جدید داریم که میزان میانگین بروز سرطان به ازای هر صدهزار نفر در دنیا 182 مورد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: متوسط میزان شیوع سرطان در ایران کمتر از متوسط جهانی است به طوری که در کشورهای در حال پیشرفته 148 مورد، ترکیه 205، اروپا 268 و آمریکا 318 است.

سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه ادعای سونامی سرطان در ایران کاملا غلط و نادرست است، افزود: در سال 2015 ، 17 میلیون سرطان جدید در دنیا داشتیم که منجر به مرگ هشت میلیون و 700 هزار نفر در دنیا شده است و مسئله مهم این است که در تمام کشورها میزان شیوع سرطان در حال افزایش است.

حریرچی با اشاره به اینکه افزایش جمعیت‌، سن متوسط در کشور، تعداد کهنسالان ، عوامل خطر ایجاد سرطان از جمله عوامل افزایش آمار مبتلایان به سرطان در ایران محسوب می شود.

وی عنوان کرد: در سال 95، 369 هزار مرگ و میر در کشور روی داده است که از این تعداد، 54 هزار و 800 مورد مربوط به بیماری سرطان است و میزان بروز سرطان طی 25 سال گذشته افزایش داشته است.

وی ادامه داد: بر اساس آمار  آژانس بین‌المللی سرطان، سازمان جهانی بهداشت و دانشگاه واشنگتن میزان نرخ استاندارد مرگ و میرهای ناشی از سرطان در سال 1990 در ایران به ازای هر صدهزار نفر 104 مورد بوده که خوشبختانه در 2015 ، 97 مورد بوده است؛ کاهش تعداد مبتلایان به سرطان در ایران نشان دهنده تاثیر پذیری برنامه پیشگیرانه و موفق بودن نظام سلامت در کشور مان است.

وی در خصوص سرطان‌های شایع گفت: سرطان سینه، روده بزرگ و معده تیروئید در زنان، سرطان معده، پروستات، روده بزرگ و مثانه از شایع‌ترین سرطان ها در مردان محسوب می‌شود، به طور کلی سرطان معده روده و خون از کشنده‌ترین سرطان‌های در ایران است.

وی در خصوص انجام آزمایش‌های مربوط به سرطان گفت: انجام چندباره آزمایش‌های سرطان هزینه‌های زیادی را در نظام سلامت ایجاد می‌کند و به همین دلیل به مردم توصیه می‌کنم اگر  مشکلی در انجام آزمایش از سوی مراکز ملاحظه کردند این مسئله به سامانه 190 اطلاع داده تا ناظران وزارت بهداشت به مشکلشان رسیدگی کنند.

حریرچی در خصوص آزمون دستیاری تخصصی که در روز پنج‌شنبه برگزار شد، بیان کرد کرد: امسال در آزمون دستیاری تخصصی 3400 نفر پذیرش می‌شوند که در حال حاضر 39 هزار و 50 نفر به عنوان دستیار متخصص در  کشور مشغول به فعالیت هستند و این آزمون در 28 رشته تخصصی، 488 رشته محل امتحانی برگزار شده است.

حریرچی با بیان اینکه تعداد داوطلبان آزمون دستیاری تخصصی امسال 14 هزار و 396 بوده که از این تعداد 7 هزار و 703 نفر مرد و بقیه زن هستند، ادامه داد: بر اساس قوانین اکثر این افراد سهمیه مناطق محروم هستند و هر کدام برای شهر مشخص در صورت قبولی مشغول به فعالیت می‌شوند.

درحال تکمیل...

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت بهداشت اخبار سلامت سرطان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۱۸۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت مرکز جامع سرطان قم ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی پوررضا با اشاره به سفر اول رئیس جمهور به قم در نهم دی ماه سال ۱۴۰۰ گفت: این سفر دارای شش مصوبه برای مجموعه دانشگاه علوم پزشکی قم بود که با پیگیری‌های انجام شده بخش عمده مصوبات اجرایی شده است.

وی گفت: نخستین مصوبه ما در خصوص تکمیل مرکز جامع سرطان با مشارکت خیرین بود که دارای ۹۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب بود که ۵۰ میلیارد آن توسط سازمان برنامه و بودجه کشور و ۴۰ میلیارد تومان نیز توسط وزارت بهداشت تأمین می‌شد که از این میزان اعتبار، ۳۷ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان توسط سازمان برنامه و بودجه تاکنون تأمین و سهم وزارت بهداشت نیز منوط به تکمیل و پیشرفت فیزیکی است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قم بیان داشت: این پروژه در حال انجام بوده و تاکنون حدود ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که امیدواریم بتوانیم با منابع دولتی و مشارکت خیرین محترم به سرانجام رسانده و در اختیار مردم شریف استان قرار دهیم.

پوررضا گفت: دیگر مصوبه سفر، اختصاص مبلغ ۵ میلیارد تومان برای تکمیل مخزن بتنی مجتمع بیمارستانی شهبد بهشتی قم بود که تخصیص یافت و پروژه اجرایی شد.

وی گفت: تسریع در بررسی صدور مجوز ماده ۲۳ احداث دانشکده پزشکی و خوابگاه پسران مجتمع پردیس دیگر مصوبه سفر بود که این مصوبه نیز به صورت کامل اجرایی شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به دیگر مصوبه سفر رئیس جمهور در دور اول به قم گفت: موضوع دیگر شبانه روزی کردن مراکز بهداشتی درمانی شهرهای کهک و جعفریه بود که این مصوبه نیز به صورت کامل انجام شد.

پوررضا گفت: اختصاص مبلغ ۱۰ میلیارد تومان برای تکمیل پایگاه سلامت شهروندی بصیرت نیز جزو مصوبات سفر بود که اعتبار مورد نیاز جذب و پروژه به بهره برداری رسیده است.

وی در خصوص آخرین مصوبه سفر رئیس جمهور به قم در حوزه بهداشت و درمان گفت: اختصاص اعتبار برای احداث فاز اول بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی حضرت فاطمه الزهرا (س) توسط وزارت بهداشت و سازمان برنامه و بودجه و با کمک بنیاد برکت و خیرین پس از اخذ مجوز ماده ۲۳ بود، که در این زمینه نیز مجوز ماده ۲۳ اخذ و برای عملیاتی شدن پروژه منوط به تخصیص اعتبار خواهد بود.

کد خبر 6098493

دیگر خبرها

  • آغاز پذیرش دانشجوی ‌دکتری بدون آزمون در دانشگاه صنعتی دزفول
  • بورسیه دستیاران تخصصی پزشکی برای ارائه خدمت در رشته‌های مورد نیاز
  • نتایج آزمون EPT اعلام شد
  • ساخت مرکز جامع سرطان قم ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • مصرف دخانیات از مهم‌ترین عوامل ایجاد سرطان دهان
  • ۴۳۰ حافظ یزدی در آزمون ملی اعطای مدرک تخصصی شرکت کردند
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با افت عملکرد قلب، مغز و بروز برخی سرطان‌ها
  • پوسیدگی‌های دندانی و افت عملکرد مغز و قلب / ارتباط بیماری‌های دهان با بروز برخی سرطان‌ها
  • کلید اولیه آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد
  • کلید اولیه پنجاه و یکمین دوره آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد