Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی قم با بیان این‌که وجود سونامی سرطان در ایران، صحت ندارد، گفت: میانگین سرطان در کشور پایین‌تر از متوسط جهانی است. آفتاب‌‌نیوز : ابوالفضل ایرانی‌خواه امروز(یکشنبه، دوم اردیبهشت) و همزمان با هفته سلامت با حضور در دفتر آیت‌الله نوری همدانی با این مرجع تقلید دیدار و گفت‌وگو کرد.
وی در این دیدار به طرح تحول نظام سلامت اشاره کرد و گفت: عدالت‌محوری در عرصه سلامت یکی از موضوعات اساسی و مهم است که همواره وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به این موضوع تأکید دارد و شعار امسال نیز که با عنوان سلامت برای همه بوده، عدالت‌محوری را مدنظر قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 ایرانی‌خواه با بیان این‌که همه دستگاه‌ها و نهادها در امر سلامت مردم نقش دارند، گفت: وزارت بهداشت تنها در ۳۰ درصد از تأمین سلامت و بهداشت جامعه نقش دارد و مابقی آن بر عهده دستگاه‌ها و خود مردم است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم بیان کرد: استانداران، مسئولان مجمع سلامت استان‌ها هستند و از این‌ رو می‌توانند تمام دستگاه‌ها را فعال کنند تا به موضوع مهم سلامت بپردازند.
وی با تأکید بر لزوم خودمراقبتی در جامعه عنوان کرد: موضوع امید به زندگی در نظام جمهوری اسلامی ایران گسترده شده و باید با خودمراقبتی اجازه مبتلا شدن به برخی بیماری‌ها در سنین بالا را نداد.
ایرانی‌خواه تصریح کرد: ۳۰ درصد از مردم بالای ۳۵ سال دچار فشار خون هستند که خودشان خبر ندارند و از این‌رو باید توجه به‌ سلامت توسط خود مردم مدنظر باشد.
به گزارش ایسنا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم به برخی گفته‌ها در خصوص سونامی سرطان در کشور اشاره و اظهار کرد: این موضوع صحیح نیست و هیچ سونامی سرطانی در کشور وجود ندارد، طی این سال‌ها سامانه ثبت سرطان گسترده‌تر شده و از سوی دیگر افزایش عمر را نیز شاهد هستیم و تصور می‌شود که سونامی سرطان صورت گرفته، در حالی‌که میانگین سرطان در کشور کمتر از متوسط جهانی است.

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۹۹۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش سرطان‌های سطح چشم / تشدید علائم بیماری‌های چشمی با قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا

متخصص چشم‌پزشکی با اشاره به افزایش سرطان‌های سطح چشم، از تشدید علائم بیماری‌های چشمی با قرارگرفتن در معرض آلودگی هوا خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علیرضا پیمان امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در نشست هم‌اندیشی با محوریت ارائه راهکارهایی به منظور کاهش آلاینده‌ها و پیشگیری از اثرات مخرب آن‌ها بر سلامت محیط و جامعه اظهار کرد: چشم عضو بسیار مهمی در بدن است که عملکرد و نقشی حائز اهمیت در بدن دارد، در واقع چشم برقرارکننده ارتباط افراد با پیرامون است که اطلاعات بسیار زیادی را از محیط را از طریق بینایی دریافت می‌کند.

وی با بیان اینکه چشم عضوی بسیار ظریف و حساس است که می‌تواند به راحتی متحمل آسیب شود، افزود: هنگامی که افراد به صورت مداوم با مواد سمی در ارتباط باشند، مشکلات و آسیب‌هایی متوجه چشم آن‌ها خواهد شد که ارتباط بعضی از این آسیب‌ها با آلودگی هوا به اثبات رسیده و بعضی دیگر بر پایه فرضیات است و علم در این زمینه هنوز تکمیل نشده است.

متخصص چشم‌پزشکی و عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان تصریح کرد: افراد مبتلا به گلوکوم یا آب‌سیاه با قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا شاهد تشدید بیماری خود خواهند بود، همچنین بیماری دیابت تأثیر اثبات‌شده‌ای بر شبکیه چشم دارد و آلودگی هوا بر تشدید دیابت افراد نیز تأثیرگذار است.

پیمان ادامه داد: مشکلات سطح چشم از جمله حساسیت، سوزش، خارش و عوارض خشکی چشم نیز با قرارگیری در معرض آلودگی هوا تشدید می‌شود و با تجربه روزهای آلوده، افراد درگیر با مشکلات مذکور علائم شدیدتری را تجربه خواهند کرد.

وی با اشاره به اینکه بیماری‌هایی از جمله آب مروارید نیز با سموم ارتباط دارند، گفت: به‌طور کلی قرارگیری در معرض سموم منجر به تشدید بعضی علائم و بروز زودتر آن‌ها می‌شود و طی ۱۰ تا ۱۵ سال اخیر شاهد شیوع بیشتر بعضی بیماری‌های مرتبط با چشم از جمله سرطان‌های سطح چشم بوده‌ایم.

متخصص چشم‌پزشکی و عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان با بیان اینکه تأثیراتی که آلودگی هوا بر سلامت افراد می‌گذارد بر هیچ فردی پوشیده نیست، اضافه کرد: به‌طور قطع نمی‌توان اعلام کرد که افزایش سرطان‌های سطح چشم به دلیل آلودگی هوا بوده است، اما طی سال‌های اخیر تنها عاملی که تشدید شده است، آلودگی هوا و در معرض سموم محیطی قرار گرفتن به‌شمار می‌رود.

کد خبر 751413

دیگر خبرها

  • کلمه «سرطان» از کجا آمده است؟/ چرا به سرطان «سرطان» می گویند؟
  • لزوم توجه سیاست‌گذاران به انگیزه ماندگاری پزشکان
  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • افزایش سرطان‌های سطح چشم / تشدید علائم بیماری‌های چشمی با قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا
  • بعضی شوخی‌ها با جامعه پزشکی سلامت مردم را تهدید می کند
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با افت عملکرد قلب، مغز و بروز برخی سرطان‌ها
  • حقایق مهم و جذاب درباره سلامتی بدن
  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی